Betaalmethoden

Betaal je bestelling middels een van onderstaande betaalmethoden

Je kunt je bestelling betalen middels een iDeal-, Paypal-, Creditcard-, Mistercash- (België) betaling. Natuurlijk is het ook mogelijk het totaalbedrag over te boeken naar onze bankrekening, de zgn. overboeking. Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te bestellen.

iDeal

Maak je gebruik van internetbankieren, bijvoorbeeld bij een van de grootbanken (ING, Rabobank, ABN AMRO)? Dan heb je de beschikking over iDeal. Je kunt deze betaalmethode vergelijken met pinnen, al maak je nu online gebruik van je bankpas in combinatie met een speciale reader of een TAN-code die je op je mobiele telefoon ontvangt.

Overboeking

Een overboeking kun je zowel online via internetbankieren als via de bank doen.

Ná ontvangst van je betaling word je bestelling in behandeling genomen en naar je verzonden.

Contant/PIN op locatie

Wil je liever niet online betalen? Dat is geen probleem, je kunt ook bij ons in de winkel betalen met contact of PIN.

Veilig betalen zonder transactiekosten

Uiteraard kun je binnen alle betaalmethoden rekenen op een veilige transactie. We zorgen er met een goede beveiliging (SSL) van de verbinding voor dat je gegevens versleuteld worden verzonden en anderen daar niet zomaar toegang toe hebben. Dat betekent dat je zonder zorgen online een aankoop kunt doen. Zodra we de betaling van je hebben ontvangen maken we de bestelling in orde en zorgen we binnen 24 uur voor de verzending, zodat je kunt rekenen op een korte levertijd.

Winkelwagen
0
× WhatsApp ons direct