Zakelijke reparaties

Een zakelijk toestel laten repareren, zoals een zakelijke iPhone, Samsung of een tablet? We helpen diverse bedrijven met zakelijke reparaties van hun apparaten. Het is daarbij mogelijk om achteraf en op rekening te betalen. Andersom zorgen we vooraf voor een duidelijke offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Voordelen van een zakelijke reparatie

Benieuwd naar de voordelen van zakelijke reparaties door Reparatie Nieuwerkerk? We zetten er een paar voor je op een rij:
Razendsnelle service
Onze technisch specialisten staan graag voor je klaar, omdat we begrijpen dat jij niet houdt van lang wachten. We staan je meteen telefonisch te woord en brengen je vlot een heldere offerte uit. Bovendien kun je snel een afspraak maken op onze reparatielocatie, waar we er voor je mee aan de slag gaan.
Eigen accountmanager
Je krijgt als zakelijke klant jouw eigen accountmanager. Dat betekent dat we jouw situatie goed kennen, bijvoorbeeld over eventuele eerdere reparaties. We hebben jouw gegevens meteen bij de hand en jij weet met wie je te maken hebt. Een fijn idee, om de reparatie zonder problemen uit te laten voeren.
Achteraf betalen
Het is niet nodig om meteen af te rekenen, omdat je gewoon achteraf kunt betalen. We sturen je een factuur voor de reparatie die we hebben uitgevoerd, waarmee je alle kosten overzichtelijk op een rij hebt.
Vragen over de zakelijke mogelijkheden voor reparaties of ben je benieuwd hoe dat in de praktijk werkt? Neem contact met ons op, dan vertellen onze accountmanagers je er graag meer over. Wij helpen je ervoor te zorgen dat je zakelijk kunt rekenen op een vlotte en vakkundige reparatie als er een toestel niet meer werkt.

Winkelwagen
0
× WhatsApp ons direct